Εταιρεία

Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι με διαφορά συμμετέχοντας σε μια εταιρία που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων παντού και συνεχώς με win to win πωλήσεις.

Η συσσωρευμένη εμπειρία ξεκινάει το 1983, όταν ο ιδρυτής της Elitetherm, Αθανάσιος Βερβερίδης συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα της Elcohellas από τις πρώτες στην επικράτεια που ασχολείται με εμπορία καυστήρων πετρελαίου απευθυνόμενη στον επαγγελματία, με ένα άρτια οργανωμένο πρότυπο σύστημα εμπορικής διακίνησης τεχνικής κάλυψης και υποστήριξης, όπου η επιτυχία και τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Το 1986 ιδρύεται η Elitetherm, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται έως και σήμερα στη θέρμανση και στα ενεργειακά συστήματα.

Σήμερα η εταιρεία εισάγει και διακινεί μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες κάθε μια στον τομέα της, που είναι και βασικός της πυλώνας, όπως:


Κατασκευαστές


Το όραμα και η ευθύνη μας

Ένα αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας

“Κουβαλώντας” μια κληρονομιά 35 και πλέον ετών στους τομείς της θέρμανσης και των υδραυλικών, οραματιζόμαστε και υλοποιούμε τις ιδανικές λύσεις για εκείνους που η επιλογή ενός συστήματος θέρμανσης ή διαχείρισης του νερού είναι ζήτημα οικονομίας χρημάτων, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας αλλά και αισθητικής.

Στόχος μας είναι να κανοποιούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς προσφέροντας με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας.

Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά πετυχένοντας την διείσδυση των προϊόντων μας σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και οι καταναλωτές μας να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους.

Τοποθετούμε τους πελάτες μας στο κέντρο των αποφάσεών μας, βρίσκουμε πάντα λύσεις και κρατάμε τις υποσχέσεις μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, λειτουργώντας πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα από τους ανταγωνιστές μας.

Μέσα από τη δουλειά μας, με ευσυνειδησία και επιτυχία, να ευαισθητοποιούμε τους συνανθρώπους μας πάνω στα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής και έτσι να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Οραματιζόμαστε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον τα περισσότερα κτίρια στη χώρα μας να καταναλώνουν για τις ανάγκες θέρμανσή τους την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Η πολιτική και οι στόχοι που έχει θέσει η εταιρεία έχει άμεση επίδραση στις παρεχόμενες προς τους πελάτες υπηρεσίες. Οι στόχοι αυτοί συνοψίζονται στα παρακάτω:

  • Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης των εμπορευμάτων, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι προσδοκίες – ανάγκες των πελατών.
  • Μέγιστη προστιθέμενη αξία για τον συνεργάτη με συνεχές feedback.
  • Μεταφορά τεχνογνωσίας προς τον συνεργάτη (know how).
  • Παρέχει στους πελάτες της πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.
  • Αναλαμβάνει τις παρουσιάσεις στις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που οργανώνουν οι συνεργάτες μας  για τους πελάτες του Νομού τους.
  • Διαθέτει στους συνεργάτες της υλικό marketing και υλοποιεί με τη βοήθειά τους αντίστοιχες ενέργειες.

Το προσωπικό που στελεχώνει την εταιρία είναι πλήρως καταρτισμένο  προς τους στόχους αυτούς, ενώ παράλληλα η εταιρία έχει αναπτύξει τα κατάλληλα εργαλεία για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της σε σχέση με τα παραπάνω.

Ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων

Η εταιρεία θέλοντας και αυτή να συμβάλλει στο βαθμό που μπορεί, προς την κατεύθυνση μείωσης ενεργειακών απωλειών των κτηρίων, προσφέρει μέσω των υπηρεσιών βασικές ενεργειακές κατευθύνσεις βελτίωσης στις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης και ποιότητας του νερού.

Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σκοπό να βοηθήσουν αφενός στη μείωση των καταναλώσεων που στηρίζονται στον ορυκτό πλούτο και των συνεπαγόμενων επιπτώσεων στο περιβάλλον και αφετέρου στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μέσω της αναβάθμισης των κτιρίων και των πόλεων μας βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής και ως συνέπεια της διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης, μπαίνουν κανόνες ορθολογικής χρήσης των φυσικών μας πόρων.

Ο κτιριακός τομέας στην χώρα μας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια για τις ανάγκες της θέρμανσης και του δροσισμού από αυτή που θα έπρεπε,  με αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση τόσο του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης του καθενός μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίες εκείνες οι επεμβάσεις που θα εξοικονομήσουν ενέργεια στα κτίρια. Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων προς αυτή την κατεύθυνση από την πλευρά των επαγγελματιών είναι μια σοβαρή υπόθεση που χρειάζεται την ανάλογη υποστήριξη από την πλευρά μας.

Η εταιρεία εισάγει, και συνεχώς αναζητά τα ιδανικότερα “νέα” καινοτόμα προϊόντα  με καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, που παράλληλα επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Απώτερος στόχος κατά τη λειτουργία τους να προσφέρουν συγχρόνως άνεση, ευκολία, αισθητική και ένα ήσυχο κεφάλι χωρίς έννοιες και προβλήματα.

Συνεπώς η εταιρεία απευθύνεται στον ιδιώτη, τον επαγγελματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της θέρμανσης, και της διαχείρισης του νερού, τον βιοτεχνικό και βιομηχανικό τομέα, τα ξενοδοχεία.

Showroom

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, με 400 τετραγωνικά μέτρα έκταση, γεγονός που στον κλάδο της θέρμανσης τον καθιστά ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτό επαληθεύει επάξια ότι η πρωτοπόρος εισαγωγική εταιρεία Α. Βερβερίδης  δείχνει για άλλη μια φορά την υπεροχή της που την κατέστησε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς.

Στο νέο showroom που αποτελεί μοντέρνο σημείο αναφοράς  για τα πιο ποιοτικά προϊόντα συστημάτων θέρμανσης φρόντισε να παρέχει όλες τις ευκολίες για τον ιδιώτη, τον μηχανολόγο μηχανικό, τον θερμοϋδραυλικό, και τον απαιτητικό επαγγελματία και με μια βόλτα στον χώρο μπορεί ο καθένας να βρει τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν το εξειδικευμένο τμήμα των μηχανολόγων για να πάρουν απαντήσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες ερωτήσεις.

Ο εκθεσιακός χώρος σε όλη του την έκταση είναι «αφιερωμένος» στη θέρμανση και στην επεξεργασία νερού, με ένα καινοτομικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες του κλάδου και οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες που θα προσέλθουν για να το επισκεφθούν, μπορούν να συμμετέχουν στο σχεδιασμό του συστήματος θέρμανσης  καθώς μέσω αυτού του τεχνολογικά προηγμένου εργαλείου Get Your Offer, οπτικοποιείται ο σχεδιασμός και γίνεται απόλυτα σαφής η διαδικασία δίνοντας τους τη δυνατότητα να συλλάβουν σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όλες τις λύσεις για την σωστή και με κανόνες τοποθέτηση
των συστημάτων θέρμανσης.

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και διακινεί είναι από τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές όπως: RADIANT & BAXI μονάδες αερίου, RIELLO καυστήρες πετρελαίου, GEL επεξεργασία νερού και φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, HITACHI αντλίες θερμότητας, PONAST λέβητες pellet κ.α.

Η τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός, μελέτες, και εφαρμογές, μόνο με πιστοποιημένους επαγγελματίες για συγκεκριμένες απαιτήσεις προδιαγραφές, παροχές εγγυήσεων είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της elitetherm στη Θεσσαλονίκη και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες που προσφέρει.