Ο ρόλος μας σήμερα… και η προσαρμογή μας στο αύριο…

Η Elite Therm είναι εμπορική εισαγωγική εταιρεία συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, υβριδικών συστημάτων και διαχείρισης νερού, με παραπάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και γνώσης.

Από το 1986 η Elitetherm δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και συνέπεια στην εμπορία ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης με ένα άρτια οργανωμένο πρότυπο σύστημα εμπορικής διακίνησης τεχνικής κάλυψης και υποστήριξης, όπου η επιτυχία και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Σήμερα η εταιρεία εισάγει και διακινεί μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες κάθε μια στον τομέα της, που είναι και βασικός της πυλώνας, όπως:


Αντιπροσωπείες

gel icon

Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία Β. Ελλάδας των λεβήτων αερίου και υβριδικών συστημάτων της εταιρείας RADIANT, πρόκειται για σύγχρονους αυτοκαθαριζόμενους λέβητες νέας γενιάς με λειτουργία διπλής συμπύκνωσης.

Ως αντιπρόσωπος των νέων υβριδικών συστημάτων της Radiant Italy με συνεχή εκπαίδευση των τεχνικών μας στο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ιταλία και διαθέτοντας το απαραίτητο Know How είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε κάθε είδους απαιτητική εφαρμογή των συστημάτων του μέλλοντος.

Η εμπειρία μας στον τομέα της επεξεργασίας νερού τα τελευταία 10 χρόνια (ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Gel Hydrotechnology) για την προστασία των συστημάτων από διάβρωση, ανεπιθύμητες διαρροές σε σωλήνες και θερμαντικά στοιχεία, ελαττωματικούς κυκλοφορητές και βάνες, ρύπανση και βιολογική μόλυνση έχουμε επιτύχει την εξοικονόμηση πολλών χρημάτων στους επαγγελματίες και ιδιώτες πελάτες μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς και με γνώμονα την διασφάλιση ποιοτικής τεχνικής εξυπηρέτησης, εκτός των δεδομένων προσφερόμενων εμπορικών προϊόντων που διακινεί, αποφασίστηκε η δημιουργία ειδικού τεχνικού τμήματος προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας νερού, υβριδικών συστημάτων ψύξης θέρμανσης και αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού χρήσης σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

Εγγυόμαστε τεχνική βοήθεια για κάθε προϊόν και υπηρεσία που πουλάμε. Η εταιρεία μας δεν εξαντλεί τη λειτουργία της στην πώληση χημικών προϊόντων και συστημάτων αλλά παρέχει, με κάθε πρόγραμμα χημικής επεξεργασίας, τεχνική βοήθεια υψηλής ειδίκευσης με δωρεάν περιοδικές επισκέψεις από τους τεχνικούς μας, οι οποίοι θα πραγματοποιούν δείγματα και χημικές αναλύσεις του νερού παροχής και λειτουργίας για τη βέλτιστη διαχείριση των συστημάτων, μαζί με τους τεχνικούς σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων θα εκδοθούν πιστοποιητικά των χημικών αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν, τα οποία θα ισχύουν για όλους τους νόμιμους σκοπούς.

Ο σκοπός μας…

Να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις, με σκοπό την κατανάλωση λιγότερης ενέργειας!

Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της Elite Hydronics είναι η διαχείριση ενέργειας, η οποία στοχεύει στη μείωση του συνολικού κόστους κατανάλωσης φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, που υλοποιείται με τη βοήθεια ενός ευρέος πακέτου υπηρεσιών και εργαλείων που προσφέρει. 

Προσφέρουμε λύσεις για μείωση του κόστους, εξοικονόμηση ενέργειας και υπηρεσίες στον τομέα του ελέγχου, της ανάλυσης και της ενεργειακής απόδοσης. Επιπλέον, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διαχείρισης ενεργειακών μέσων και της κατασκευής ενεργειακών υποδομών.

Το όραμα και η ευθύνη μας

“Κουβαλώντας” μια κληρονομιά 35 και πλέον ετών στους τομείς της θέρμανσης και των υδραυλικών, οραματιζόμαστε και υλοποιούμε τις ιδανικές λύσεις για εκείνους που η επιλογή ενός συστήματος θέρμανσης ή διαχείρισης του νερού είναι ζήτημα οικονομίας χρημάτων, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας αλλά και αισθητικής.

Στόχος μας είναι να κανοποιούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς προσφέροντας με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Προϊόντα και Υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας.

Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά πετυχένοντας την διείσδυση των προϊόντων μας σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και οι καταναλωτές μας να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους.

Τοποθετούμε τους πελάτες μας στο κέντρο των αποφάσεών μας, βρίσκουμε πάντα λύσεις και κρατάμε τις υποσχέσεις μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, λειτουργώντας πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα από τους ανταγωνιστές μας.

Μέσα από τη δουλειά μας, με ευσυνειδησία και επιτυχία, να ευαισθητοποιούμε τους συνανθρώπους μας πάνω στα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής και έτσι να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Οραματιζόμαστε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον τα περισσότερα κτίρια στη χώρα μας να καταναλώνουν για τις ανάγκες θέρμανσή τους την ελάχιστη δυνατή ενέργεια.

Η πολιτική και οι στόχοι που έχει θέσει η εταιρεία έχει άμεση επίδραση στις παρεχόμενες προς τους πελάτες υπηρεσίες. Οι στόχοι αυτοί συνοψίζονται στα παρακάτω:

  • Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης των εμπορευμάτων, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι προσδοκίες – ανάγκες των πελατών.
  • Μέγιστη προστιθέμενη αξία για τον συνεργάτη με συνεχές feedback.
  • Μεταφορά τεχνογνωσίας προς τον συνεργάτη (know how).
  • Παρέχει στους πελάτες της πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.
  • Αναλαμβάνει τις παρουσιάσεις στις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που οργανώνουν οι συνεργάτες μας για τους πελάτες του Νομού τους.
  • Διαθέτει στους συνεργάτες της υλικό marketing και υλοποιεί με τη βοήθειά τους αντίστοιχες ενέργειες.

Το προσωπικό που στελεχώνει την εταιρία είναι πλήρως καταρτισμένο προς τους στόχους αυτούς, ενώ παράλληλα η εταιρία έχει αναπτύξει τα κατάλληλα εργαλεία για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της σε σχέση με τα παραπάνω.

Η εταιρεία θέλοντας και αυτή να συμβάλλει στο βαθμό που μπορεί, προς την κατεύθυνση μείωσης ενεργειακών απωλειών των κτηρίων, προσφέρει μέσω των υπηρεσιών βασικές ενεργειακές κατευθύνσεις βελτίωσης στις εγκαταστάσεις συστημάτων θέρμανσης και ποιότητας του νερού.

Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σκοπό να βοηθήσουν αφενός στη μείωση των καταναλώσεων που στηρίζονται στον ορυκτό πλούτο και των συνεπαγόμενων επιπτώσεων στο περιβάλλον και αφετέρου στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μέσω της αναβάθμισης των κτιρίων και των πόλεων μας βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής και ως συνέπεια της διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης, μπαίνουν κανόνες ορθολογικής χρήσης των φυσικών μας πόρων.

Ο κτιριακός τομέας στην χώρα μας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια για τις ανάγκες της θέρμανσης και του δροσισμού από αυτή που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση τόσο του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης του καθενός μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίες εκείνες οι επεμβάσεις που θα εξοικονομήσουν ενέργεια στα κτίρια. Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων προς αυτή την κατεύθυνση από την πλευρά των επαγγελματιών είναι μια σοβαρή υπόθεση που χρειάζεται την ανάλογη υποστήριξη από την πλευρά μας.

Η εταιρεία εισάγει, και συνεχώς αναζητά τα ιδανικότερα “νέα” καινοτόμα προϊόντα με καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, που παράλληλα επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Απώτερος στόχος κατά τη λειτουργία τους να προσφέρουν συγχρόνως άνεση, ευκολία, αισθητική και ένα ήσυχο κεφάλι χωρίς έννοιες και προβλήματα.

Συνεπώς η εταιρεία απευθύνεται στον ιδιώτη, τον επαγγελματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της θέρμανσης, και της διαχείρισης του νερού, τον βιοτεχνικό και βιομηχανικό τομέα, τα ξενοδοχεία.

Showroom

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, με 400 τετραγωνικά μέτρα έκταση, γεγονός που στον κλάδο της θέρμανσης τον καθιστά ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτό επαληθεύει επάξια ότι η πρωτοπόρος εισαγωγική εταιρεία Α. Βερβερίδης  δείχνει για άλλη μια φορά την υπεροχή της που την κατέστησε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς.

Στο νέο showroom που αποτελεί μοντέρνο σημείο αναφοράς  για τα πιο ποιοτικά προϊόντα συστημάτων θέρμανσης φρόντισε να παρέχει όλες τις ευκολίες για τον ιδιώτη, τον μηχανολόγο μηχανικό, τον θερμοϋδραυλικό, και τον απαιτητικό επαγγελματία και με μια βόλτα στον χώρο μπορεί ο καθένας να βρει τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν το εξειδικευμένο τμήμα των μηχανολόγων για να πάρουν απαντήσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες ερωτήσεις.

Εκπαιδευτικό κέντρο

Σεβόμενοι τις ανάγκες των επαγγελματιών για συνεχή επιμόρφωση και οριοθέτηση κανόνων στις εφαρμογές δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για την ενημέρωση των συνεργατών μας.

Τα σεμινάρια και η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιούνται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της EliteTherm στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του χώρου να αναπτύξουν το στοιχείο της διαφοροποίησης και διαφορετικότητας ενισχύοντας τις προσφορές στους πελάτες τους με προϊόντα τεχνολογικής αιχμής.

Ο εκθεσιακός χώρος σε όλη του την έκταση είναι «αφιερωμένος» στη θέρμανση και στην επεξεργασία νερού, με ένα καινοτομικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες του κλάδου και οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες που θα προσέλθουν για να τον επισκεφθούν, μπορούν να συμμετέχουν στο σχεδιασμό του συστήματος θέρμανσης  καθώς μέσω αυτού του τεχνολογικά προηγμένου εργαλείου Get Your Offer, οπτικοποιείται ο σχεδιασμός και γίνεται απόλυτα σαφής η διαδικασία δίνοντας τους τη δυνατότητα να συλλάβουν σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όλες τις λύσεις για την σωστή και με κανόνες τοποθέτηση
των συστημάτων θέρμανσης

Τα προϊόντα που προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της είναι σημαντικά και επίκαιρα πάντοτε προσανατολισμένα (κατά την λειτουργίας τους) για τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία Β. Ελλάδας των λεβήτων αερίου και υβριδικών συστημάτων της εταιρείας RADIANT, πρόκειται για σύγχρονους αυτοκαθαριζόμενους λέβητες νέας γενιάς με λειτουργία διπλής συμπύκνωσης.

Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδας της εταιρείας GEL Hydrotechnology, συστήματα επεξεργασίας νερού, θέρμανσης, ψύξης, ζ.ν.χ, χημικά καθαριστικά, μαγνητικά φίλτρα, επαγγελματικά φίλτρα νερού.

Η τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός, μελέτες, και εφαρμογές, με πιστοποιημένους επαγγελματίες για συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές, παροχές εγγυήσεων, είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της EliteTherm στη Θεσσαλονίκη και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες που προσφέρει.