Λέβητας

Θέρμανση με πετρέλαιο/αέριο; Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους λέβητες θέρμανσης έχει το όνομα της Radiant, με τον R2K Rain, τον μοναδικό αυτοκαθαριζόμενο λέβητα και με ενσωματωμένο ερμάριο προστασίας,
για εξωτερική χρήση μόνο.

Bonus απόσυρσης για αντικατάσταση λέβητα

Η αντικατάσταση και αναβάθμιση του παλαιού συστήματος θέρμανσης με ένα νέο σύγχρονο λέβητα αερίου συμπύκνωσης είναι πιθανό να σας εξοικονομήσει μεταξύ 20-35% στους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

Λάβετε το bonus των 200,00 ευρώ αντικαθιστώντας τον παλαιό ενεργοβόρο λέβητα, με ένα νέο υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Μοναδική προϋπόθεση, την παράδοση του παλαιού σας λέβητα (τον οποίο παραλαμβάνουμε εμείς), σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται!

€200,00

Εξοικονόμηση και μειωμένα έξοδα

Η αντικατάσταση λέβητα με έναν νέο συμπύκνωσης, επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση!

Παρόλο που ο λέβητας σας μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί, μετά από 10-15 χρόνια αξίζει να σκεφτείτε να τον αντικαταστήσετε καθώς τα επίπεδα απόδοσης θα έχουν μειωθεί αυξάνοντας σημαντικά τους λογαριασμούς, ένας νέος ενεργειακά αποδοτικός λέβητας συμπύκνωσης κατηγορίας Α στη θέρμανση και Α+ στο ζεστό νερό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 400,00 ετησίως.

Δείτε τους Top 3 πιο αποδοτικούς λέβητες με σημαντικές καινοτομίες.

// 1

// 2

// 3

Radiant Carefree Plans

Εξασφαλίστε ηρεμία και ένα ζεστό σπίτι για τα επόμενα χρόνια με μία αξιόπιστη εγγύηση.

Προγράμματα τεχνικής φροντίδας και υποστήριξης με ξεκάθαρους κανόνες λειτουργίας και εγγυήσεις από 7 έως 12 χρόνια.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Αποστείλτε μας το τηλέφωνό σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καθοδηγήσει με χρήσιμες συμβουλές για την εγκατάσταση σας, εντελώς δωρεάν.