Ομαδοποιημένη προβολή προϊόντων για εύκολη πλοήγηση και γρήγορη παραγγελία. Οι συνεργάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια λίστα διαθέσιμων προϊόντων και να εμφανίσουν τις πληροφορίες για κάθε προϊόν.

Δείτε τις εκπτώσεις σας

Διαθέσιμες εκπτώσεις βάση ποσότητας. Η αύξηση των αγορών σας συνεπάγεται σε αύξηση των εκπτώσεων. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και δείτε τις τελικές τιμές συνεργάτη.

Επιλέξτε την ομάδα προϊόντων που σας ενδιαφέρει για γρήγορη αναζήτηση και παραγγελία.


Mονάδες αερίου Radiant – Θερμοστάτες & Αντιστάθμιση


Η Radiant αποτελεί πρότυπη Ιταλική οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα, μετά από 60 χρόνια παράγει πάνω από 180 μοντέλα, (όλα made in RADIANT! made in Italy!) τεχνολογικά προηγμένων λεβήτων συμπύκνωσης, υβριδικών συστημάτων, ταχυθερμαντήρων Ζ.Ν.Χ. Διαθέτει 400 Service Center στην Ιταλία με άρτια οργανωτική και εκπαιδευτική δομή, και εξαγωγές σε παραπάνω από 45 χώρες ανάμεσά τους απαιτητικές αγορές, όπως αυτές της Β. Αμερικής και του Καναδά.

Οι σημαντικές καινοτομίες, τα υψηλά standarts στην ποιότητα κατασκευής, η άρτια τεχνική υποστήριξη, οι παροχή επεκτάσεων εγγυήσεων με κανόνες και σεβασμό σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και η καταπληκτική σχέση ποιότητας / τιμής, είναι τα βασικότερα και ξεκάθαρα πλεονεκτήματα που την ξεχωρίζουν και διαφοροποιούν από αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού καθιστώντας τη Νο1 στις προτιμήσεις των επαγγελματιών και εξειδικευμένων τεχνικών!

Καθαρισμός δικτύων θέρμανσης & Αντλία καθαρισμού


ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

Κάθε υφιστάμενη εγκατάσταση σωμάτων περιέχει κατάλοιπα (σκουριά, λάσπη, μικροοργανισμούς κ.α.) οφειλόμενα από την αρχική πλήρωση του νερού αρχίζοντας σταδιακά την διαδικασία εσωτερικής διάβρωσης των μετάλλων με αποτέλεσμα την δημιουργία οξειδίων γνωστό ως μαγνητίτη «λάσπη» τα οποία μειώνουν την αποδοτικότητα του συστήματος θέρμανσης με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση έως και 50%.

Η ορθή συντήρηση ενός δικτύου θέρμανσης γίνεται σε δύο στάδια. Αρχικά πλένεται (υπό πίεση με αντλία ή εναλλακτικά με τον κυκλοφορητή του συστήματος) το δίκτυο με το κατάλληλο χημικό καθαριστικό GEL Long Life και στη συνέχεια τοποθετείται στο δίκτυο αντιδιαβρωτικό υγρό (Long Life 100). Συστήνεται ο ετήσιος έλεγχος του επιπέδου συγκέντρωσης αντιδιαβρωτικού υγρού στο δίκτυο θέρμανσης. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η επανεμφάνιση του φαινομένου της διάβρωσης, αυξάνεται ο χρόνος ζωής της εγκατάστασης και ωφελείται ο τελικός καταναλωτής με μειώσεις δαπανών θέρμανσης (έως και 50%).

Αντλίες καθαρισμού Θέρμανσης, Αλάτων, Ηλιακών συστημάτων & Εναλλακτών


Καθαρίστε με τις πλέον σύγχρονες και επαγγελματικές αντλίες καθαρισμού GEL Superflush 40 & 30 “λάσπη και ιζήματα” από τα συστήματα θέρμανσης εξαλείφοντας τις λεγόμενες “κρύες περιοχές” των σωμάτων & ενδοδαπέδιων συστημάτων, αντιμετωπίστε τα προβλήματα θορύβων στους λέβητες και εγγυηθείτε πιστοποιημένα την αποδοτική λειτουργία του συστήματος που καθαρίσατε.

Καθαρίστε με τις πλέον σύγχρονες αντλίες καθαρισμού GEL Boy C “άλατα” από τα συστήματα νερού χρήσης εξαλείφοντας τα γνωστά και σοβαρά προβλήματα που προκαλούν οι αυξημένες επικαθήσεις ανθρακικού ασβεστίου στις συσκευές και τους εναλλάκτες, αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα τα προβλήματα και εγγυηθείτε πιστοποιημένα την αποδοτική λειτουργία του συστήματος που καθαρίσατε.

Καθαρίστε με την σύγχρονη αντλία καθαρισμού GEL Boy Jet 4 Solar C “λάσπες” από τα ηλιακά και ηλιοθερμικά συστήματα εξαλείφοντας τα γνωστά και σοβαρά προβλήματα που προκαλούν στη μείωση του παραγόμενου προς χρήση ζ.ν.χ, αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα τα προβλήματα και εγγυηθείτε πιστοποιημένα την αποδοτική λειτουργία του συστήματος που καθαρίσατε.

Μαγνητικά φίλτρα προστασίας εγκαταστάσεων θέρμανσης


Η τοποθέτηση ενός μαγνητικού φίλτρου συνιστάται, μάλιστα κρίνεται απαραίτητη (αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του χημικού καθαρισμού) σε όλες τις μικρές οι μεγάλες εγκαταστάσεις θέρμανσης (υφιστάμενες ή καινούριες). Τοποθετείται στις επιστροφές των δικτύων θέρμανσης και σκοπός του είναι η συγκράτηση μέσω ισχυρού μαγνήτη όλων των ρινισμάτων προερχόμενα από την διάβρωση των υφιστάμενων δικτύων-σωμάτων-λεβήτων καθώς επίσης η ειδική σίτα που διαθέτει συγκρατεί τις λάσπες. Επιλέξτε από μια μεγάλη σειρά μαγνητικών φίλτρων από 3/4″ – έως DN 100 και δώστε λύσεις σε κάθε απαίτηση έργου, μικρής η μεγάλης κλίμακας.

Οξύ καθαρισμού αλάτων, Ουδετεροποιητές, Αντλία καθαρισμού

GEL Οξύ καθαρισμού – Ουδετεροποίηση και αντλίες.


Το θερμαινόμενο νερό στους εναλλάκτες σχηματίζει εναποθέσεις “αλάτων, πέτρας” από 0.5 mm έως 1 mm κάθε χρόνο.

1 mm αλάτων αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 18%! σε μερικά χρόνια το πρόβλημα με τα άλατα εκτός από τις γνωστές σε όλους μας δυσλειτουργίες, η σπατάλη μπορεί να υπερβεί και το 50%!

Τα πιστοποιημένα προϊόντα αντιμετώπισης αλάτων – ανθρακικού ασβεστίου, GEL Boiler Cleaner είναι πλέον οι ιδανικές λύσεις για καθαρισμούς Ζ.Ν.Χ εναλλακτών, boiler, θερμοσιφώνων, σωληνώσεις, αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα τα προβλήματα αυτά και εγγυηθείτε πιστοποιημένα την αποδοτική λειτουργία του συστήματος που καθαρίσατε.

Ενημερωθείτε σωστά από τους επαγγελματίες μηχανικούς μας και ακολουθείστε την προβλεπόμενη διαδικασία απόρριψης των οξέων με ασφάλεια στο περιβάλλον ουδετεροποιώντας με Boiler Cleaner N (ουδέτερος) το νερό με τα οξέα που χρησιμοποιείται σε κάθε εφαρμογή.

Συντήρηση εναλλάκτη

GEL συντήρηση εναλλακτών πρωτεύων/δευτερεύων εναλλακτών αερίου – λεβήτων πετρελαίου – κλιματιστικών.


Οι εναλλάκτες όλων των συστημάτων θέρμανσης αποτελούν την “καρδιά” λειτουργίας, η GEL με υπευθυνότητα μελετά και παραδίδει στην αγορά νέα προϊόντα και φόρμουλες με σκοπό να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του επαγγελματία συντηρητή για τον ενδελεχή καθαρισμό των εναλλακτών θέρμανσης η ζ.ν.χ εσωτερικά και εξωτερικά αυτών.

Θερμοστάτες χώρου Logictherm

Hλεκτρονικοί ψηφιακοί ενσύρματοι και ασύρματοι θερμοστάτες χώρου Logictherm