Σχεδιάζετε το νέο σύστημα θέρμανσης;

Οι τεχνικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή με προϊόντα καινοτόμα, σύγχρονα και τα υψηλότερα ενεργειακά standard προσφέροντάς σας μια μοναδική εμπειρία άνεσης!

Εάν σχεδιάζετε το νέο σας σπίτι ή μια ανακαίνιση και θέλετε να χρησιμοποιήσετε συστήματα με πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, οι τεχνικοί μας με εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού αντλιών θερμότητας, λεβήτων αερίου συμπύκνωσης, υβριδικών, τερματικών fan coil και θερμοτεχνικών συστημάτων, θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα για να επιλέξετε το σωστό προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εκθεσιακός χώρος

Δείτε τα Premium προϊόντα μας, όπου είναι εξοπλισμένα με όλα τα πλεονεκτήματα και αξεσουάρ προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης στην καλύτερη τιμή της αγοράς καθώς είμαστε οι ίδιοι η αποκλειστική αντιπροσωπεία.

Κλείστε ραντεβού στον εκθεσιακό μας χώρο όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και σε λειτουργία όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις για τη θέρμανση ή ψύξη του μέλλοντος για το σπίτι σας.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνήσετε με την EliteTherm στα τηλέφωνα +30 2310 639 013 / +30 2310 639 015 ή μέσω email στο info@elitetherm.com.