Η ALUMINCO, διαχρονικά δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας, όπως το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ”, σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές μέσα από μία ευρεία γκάμα πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου που είναι από τα πλέον ιδανικά της αγοράς για το πρόγραμμα ενώ με το διευρυμένο πανελλαδικό δίκτυο πιστοποιημένων κατασκευαστών βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Design Aluminco

Σχεδιαστικά ανήσυχοι. Καθημερινά στο σχεδιαστικό τμήμα, μεγαλώνει η γκάμα των συστημάτων, προσφέροντας κλασσικές αλλά και avant-garde λύσεις που απαντούν στα ζητούμενα μιας απαιτητικής σύγχρονης εποχής. Η προσαρμογή στις νέες τάσεις και τις προκλήσεις της κοινωνίας είναι σε πλήρη εναρμόνιση με την ανάπτυξη των προϊόντων της Aluminco. Συρόμενα συστήματα, ανοιγόμενα, συστήματα με σχεδόν διάφανες διατομές… Οτιδήποτε φανταστείτε, έχουμε τις λύσεις, που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις απαιτήσεις σας.

Ποιότητα Aluminco

Η ποιότητα Aluminco είναι αξία αδιαπραγμάτευτη για τους ανθρώπους της. Με διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση της παραγωγικής δυναμικότητας, επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και μηχανήματα. Με πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και διεθνείς οργανισμούς. Με προϊόντα που λειτουργούν ως μαγνήτης για τους περισσότερους χρήστες. Με έργα που αιχμαλωτίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά βλέμματα.

Απόδοση Aluminco

Δημιουργούμε συστήματα που ενσωματώνουν κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Τα ενεργειακά συστήματα της εταιρείας πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας όπως αυτές ορίζονται στο νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), τόσο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και στην υλοποίηση νέων κατασκευών. Μαζί με τους συνεργάτες μας θα βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα.