Δείτε τους συνεργάτες μας σε όλη τη Β. Ελλάδα εδώ.

Η Radiant πάντα είχε ως προτεραιότητα της την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων που μειώνουν τις βλαβερές εκπομπές ρύπων, υποδέχεται, ήδη έτοιμη, τον νέο κανονισμό για την μείωση της ρύπανσης του πλανήτη μας.

Η elitetherm υποστηρίζει τους τεχνικούς του κατασκευαστικού κλάδου αναλαμβάνοντας την διεξαγωγή τεχνικών σεμιναρίων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η Radiant είναι μια Ιταλική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1959. Σήμερα, μετά από εξήντα χρόνια λειτουργίας, παράγει πάνω από 180 τεχνολογικά μοντέλα προηγμένων συμπυκνωμάτων λεβήτων.

Παράλληλα, επενδύει στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων οικολογικών και ενεργειακά αποδοτικότερων τεχνολογιών.

Η ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται μέσω εργαστηριακών δοκιμών και μέσω εφαρμογής ενός πολύ αυστηρού προγράμματος ελέγχου σε κάθε στάδιο της γραμμής παραγωγής.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρουσίασης της εταιρείας.

Η Radiant λαμβάνει αναγνώριση παγκοσμίως από όλους τους επαγγελματίες του χώρου για την υψηλή ποιότητα προϊόντων, τη διαρκή τεχνική υποστήριξη και το πάθος όλων για το καλύτερο.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα, η πλειονότητα των εξαρτημάτων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την γραμμή παραγωγής της εταιρείας. Με αυτή την επιλογή, περιορίζει τον αριθμό των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα, απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης και συντήρησης των λεβητών.

Εταιρεία

Η elitetherm ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Β. Ελλάδος της Radiant, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, συνολικής έκτασης 2.500 m2 στη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει το έργο να κρατά ενήμερους τους ενδιαφερόμενους για τα τεκταινόμενα στο χώρο.

Η πολιτική αλλά και οι στόχοι που έχει θέσει η εταιρία, έχουν άμεση επίδραση στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Οι στόχοι μας είναι:

Η υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών αλλά και η αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης των εμπορευμάτων, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των πελατών.

Η μέγιστη προστιθέμενη αξία για το συνεργάτη, με ένα συνεχές feedback.

Η μεταφορά τεχνογνωσίας προς το συνεργάτη (το λεγόμενο «know how»).

Παρέχει στους πελάτες της πλήρη τεχνολογική υποστήριξη τόσο πριν αλλά μετά την πώληση.

Αναλαμβάνει παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια που οργανώνουν οι συνεργάτες της για τους πελάτες του Νομού τους.

Διαθέτει στους συνεργάτες της υλικό marketing και υλοποιεί με τη βοήθεια τους αντίστοιχες ενέργειες.

Το προσωπικό που στελεχώνει την εταιρία, είναι πλήρως καταρτισμένο προς τους παραπάνω στόχους ενώ παράλληλα η εταιρία έχει αναπτύξει τα κατάλληλα εργαλεία για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της σε σχέση με αυτούς.


Καινοτομία

Οι καινοτομίες της Radiant είναι αυτές που τη διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της και την εγκαθιστούν στο Νούμερο Ένα των προτιμήσεων των επαγγελματιών και των εξειδικευμένων τεχνικών.

Μία καινοτομία της Radiant είναι ο διαφορετικός τρόπος επινόησης λέβητα και της διανομής του ζεστού νερού.


COMBI-TECH

Καρπός της παραγωγής μας είναι
ο εναλλάκτης COMBI-TECH.
Καρπός της παραγωγής μας είναι
ο εναλλάκτης COMBI-TECH.

Η Radiant παρουσιάζει την σειρά COMBI-TECH R2K τους επίτοιχους λέβητες με εναλλάκτη συμπύκνωσης pipe in pipe «made in Radiant» παρέχοντας υψηλές αποδόσεις στην θέρμανση και στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Αυτός ο εναλλάκτης χαρακτηρίζεται απο σπείρες ευρείας διατομής Ø 28 mm, κατασκευασμένες από ενιαίο ανοξείδωτο σωλήνα χωρίς συνδέσεις, για ουσιώδης μείωση της πτώσης πίεσης και πιθανών εμφράξεων.

Με αυτόν τον τρόπο η Radiant κατάφερε να πετύχει μία σχέση διαμόρφωσης 1:9 για βέλτιστη απόδοση στις συσκευές χαμηλών θερμοκρασιών, αποφεύγοντας συνεχόμενες εναύσεις και παύσεις, αυξάνοντας έτσι την ενεργητική οικονομία και μειώνοντας την κατανάλωση.

Ο ανοξείδωτος εναλλάκτης διατομής Ø 28 mm φέρει εγκάρσια δεύτερη ανοξείδωτη σπείρα διατομής Ø 12 mm με σπείρωμα στις άκρες για ευκολία κατά τον χημικό καθαρισμό.

Η εγκάρσια σπείρα κατά τη ροή νερού χρήσης δημιουργεί μικρές αθόρυβες δονήσεις (microvibration), οι οποίες συμβάλλουν επιπρόσθετα στην αποφυγή επικαθήσεων αλάτων και ιζημάτων εσωτερικά των εναλλακτών. Η διατομή της σπείρας για τα Ζεστά Νερά Χρήσης Ø 12 mm είναι τετραπλάσια των πλακοειδών εναλλακτών (3mm). H πρωτοποριακή σχεδίαση του εναλλάκτη με την τρίοδη για τα Ζεστά Νερά Χρήσης αποτελούν ευρεσιτεχνία της Radiant, προσφέρουν σταθερή θερμοκρασία παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, συμπύκνωση και κατά την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου, μηδενικές επικαθήσεις αλάτων χωρίς θερμοκρασιακή καταπόνηση του λέβητα.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται εξάρτημα antifreeze, για την αντιπαγετική προστασία παροχής δικτύου ύδρευσης και των συμπυκνωμάτων.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Aνοξείδωτες σπείρες διατομής Ø28 mm που εγγυώνται μικρότερες αποφράξεις όπου σημαίνει ελάχιστες επεμβάσεις συντήρησης.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαμόρφωση 1:9 ιδανική για την βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και στην ελάχιστη ισχύ, μειώνοντας σημαντικά τον λογαριασμό αερίου.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ

Χάρης στη συνολική μόνωση και στο νέο mixer αέρα/αερίου ο λέβητας είναι πιο αθόρυβος και κατά την έναυση και κατά την λειτουργία του.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Δοχείο διαστολής 8lt πιο μεγάλο σε σχέση με το παρελθόν τοποθετημένο στο πλάι με βαλβίδα ελέγχου πίεσης από μπροστά, επίσης ολικό άνοιγμα των πλαϊνών καπακιών (με μεντεσέ) για πλήρη πρόσβαση του ελέγχου και συντήρησής του.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ

Το διπλό αυτόματα εξαεριστικό δικτύου συνιστά μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης αφαιρώντας πολύ γρήγορα τον αέρα απο την εγκατάσταση.

Λέβητες με την τεχνολογία COMBI-TECH:

DUAL-TECH

Η κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία του συστήματος DUAL-TECH προθερμαίνει το νερό χρήσης πριν αυτό οδηγηθεί στο δοχείο αποθήκευσης. Η πατενταρισμένη καινοτομία του συστήματος DUAL-TECH έγκειται στις χαμηλότερες θερμοκρασίες προσαγωγής και επιστροφής βελτιώνοντας τον συνολικό βαθμό απόδοσης του λέβητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Λέβητες με την τεχνολογία DUAL-TECH:

FLOW-TECH

Λέβητες με την τεχνολογία FLOW-TECH:

Εξέλιξη

Λειτουργία απεικόνισης 5 τελευταίων δυσλειτουργιών του λέβητα.

Υψηλός ηλεκτρικός βαθμός απόδοσης

Ευκολία στη χρήση

Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών Radiant είναι σχεδιασμένη για να αρέσει και για να χρησιμοποιηθεί με ευκολία, η ψηφιακή πλακέτα DIGITECH CS είναι πλήρως λειτουργική. Χάρη στις απαλές γραμμές του, το χρώμα σε ελαφριά αντίθεση με το περίβλημα του λέβητα, η αναγνωσιμότητα των κουμπιών και η απλότητα της λειτουργίας του, προσαρμόζεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού και καθιστά την ρύθμιση από τον χρήστη μια πολύ απλή εμπειρία. Πλούσιος σε λειτουργίες αυτοδιάγνωσης, επιτρέπει έναν σταθερό έλεγχο των παραμέτρων λειτουργίας και τον γρήγορο εντοπισμό πιθανών βλαβών μέσω ειδικών κωδικών και με την λειτουργία Memory επιτρέπει στον τεχνικό να δει στον ευανάγνωστο πίνακα LCD τις 5 τελευταίες δυσλειτουργίες που έχουν συμβεί στον λέβητα.

Η DIGITECH CS δείχνει τις θερμοκρασίες λειτουργίας του λέβητα με δυνατότητα ρύθμισης των θερμοκρασιών με πρόοδο ενός βαθμού και ολοκληρώνει την δυνατότητα ελέγχου με την χρήση εξωτερικών αισθητηρίων, ηλιακά πάνελ και αισθητήρια boiler.


Απομακρυσμένος έλεγχος

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ
ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ

Με τη νέα εφαρμογή CLOUDWARM μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία της κατοικίας σας απευθείας μέσω smartphone ή tablet. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή και επιλέξτε άμεσα θερμοκρασία, ρυθμίστε παραμέτρους και προγραμματίστε την εγκατάστασή σας.


Εγγύηση

Προσφέρουμε 7 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα της Radiant

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.