Ενοικίαση επαγγελματικών αντλιών καθαρισμού

Ενοικίαση επαγγελματικών αντλιών καθαρισμού συστημάτων θέρμανσης – ψύξης – ζεστού νερού χρήσης – ηλιακών συστημάτων.

Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν πως οι “λάσπες”, τα ρινίσματα σιδήρου, τα άλατα κοστίζουν υπερβολικά στον προϋπολογισμό με έξοδα πάνω από 400 ευρώ το χρόνο!

Το κόστος και η λειτουργία ενός “κλειστού κυκλώματος” που δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις όλα τα προβλήματα μπορούν να αποκατασταθούν πολύ αποτελεσματικά με τα πιστοποιημένα χημικά καθαριστικά της GEL Hydrotechnology και την χρήση των αντλιών.

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές συμμερίζονται και κατανοούν την αναγκαιότητα επεξεργασίας – καθαρισμού των εγκαταστάσεων τους προκειμένου να έχουν πολλαπλά οικονομικά ωφελεί καθώς ο καθαρισμός δικτύων αποτελεί την σημαντικότερη ενεργειακή αναβάθμιση μετά από αυτή της θερμομόνωσης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το έργο σας σε εμάς, είτε μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τα ιδιαίτερα αποτελεσματικά χημικά μας και να σας επιτρέψουμε να διεκπεραιώσετε το έργο με τον υπεύθυνο εγκαταστάτη σας.

Έχουμε χρόνια εμπειρίας για τον καθαρισμό όλων των ειδών τα οικιακά, βιομηχανικά και εμπορικά συστήματα.


Η ELITE THERM δημιούργησε την υπηρεσία Rent a Pump προκειμένου να δώσει την δυνατότητα “γνωριμίας” της χρήσης των αντλιών στους επαγγελματίες, καθώς μπορούν να προβούν στον απαραίτητο καθαρισμό και επεξεργασία του νερού με την καθοδήγηση των μηχανικών μας για την σωστή αντιμετώπιση κάθε απαίτησης έργου.

Τα χημικά καθαριστικά και η χρήση των αντλιών διατίθενται με όλες τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.

Οι διαθέσιμες αντλίες για ενοικίαση είναι:

Rent a Pump!