Ενοικίαση επαγγελματικών αντλιών και υπηρεσίας καθαρισμού “χρόνου” υπεύθυνα και πιστοποιημένα!

Η EliteTherm δημιούργησε την υπηρεσία Rent a Pump προκειμένου να δώσει την δυνατότητα “γνωριμίας” της χρήσης των αντλιών στους επαγγελματίες, και ιδιώτες καθώς μπορούν να προβούν στον απαραίτητο καθαρισμό και επεξεργασία του νερού με την καθοδήγηση ή την εξ ολοκλήρου υπηρεσία των εξειδικευμένων τεχνικών ή μηχανικών μας για την σωστή αντιμετώπιση κάθε απαίτησης έργου. Η…

Η EliteTherm δημιούργησε την υπηρεσία Rent a Pump προκειμένου να δώσει την δυνατότητα “γνωριμίας” της χρήσης των αντλιών στους επαγγελματίες, και ιδιώτες καθώς μπορούν να προβούν στον απαραίτητο καθαρισμό και επεξεργασία του νερού με την καθοδήγηση ή την εξ ολοκλήρου υπηρεσία των εξειδικευμένων τεχνικών ή μηχανικών μας για την σωστή αντιμετώπιση κάθε απαίτησης έργου. Η υπηρεσία Rent a Pump απευθύνεται στους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πιερίας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Φλώρινας, Δράμας


Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν πως οι “λάσπες”, τα ρινίσματα σιδήρου, τα άλατα κοστίζουν υπερβολικά στον προϋπολογισμό με έξοδα πάνω από 400 ευρώ το χρόνο!

Το κόστος και η λειτουργία ενός “κλειστού κυκλώματος” που δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις όλα τα προβλήματα μπορούν να αποκατασταθούν πολύ αποτελεσματικά με τα πιστοποιημένα χημικά καθαριστικά της GEL Hydrotechnology και την χρήση επαγγελματικών αντλιών.

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές συμμερίζονται και κατανοούν την αναγκαιότητα επεξεργασίας – καθαρισμού των εγκαταστάσεων τους προκειμένου να έχουν πολλαπλά οικονομικά οφέλη καθώς ο καθαρισμός δικτύων αποτελεί την σημαντικότερη ενεργειακή αναβάθμιση μετά από αυτή της θερμομόνωσης.

Έχουμε χρόνια εμπειρίας για τον καθαρισμό όλων των ειδών τα οικιακά, βιομηχανικά και εμπορικά συστήματα.

Τα χημικά καθαριστικά και η χρήση των αντλιών διατίθενται με όλες τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνήσετε με την EliteTherm στα τηλέφωνα +30 2310 639 013 / +30 2310 639 015 ή μέσω email στο info@elitetherm.com.