Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, με 400 τετραγωνικά μέτρα έκταση, γεγονός που στον κλάδο της θέρμανσης τον καθιστά ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτό επαληθεύει επάξια ότι η πρωτοπόρος εισαγωγική εταιρεία Α. Βερβερίδης  δείχνει για άλλη μια φορά την υπεροχή της που την κατέστησε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς.

Στο νέο showroom που αποτελεί μοντέρνο σημείο αναφοράς  για τα πιο ποιοτικά προϊόντα συστημάτων θέρμανσης φρόντισε να παρέχει όλες τις ευκολίες για τον ιδιώτη, τον μηχανολόγο μηχανικό, τον θερμοϋδραυλικό, και τον απαιτητικό επαγγελματία και με μια βόλτα στον χώρο μπορεί ο καθένας να βρει τις ιδανικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν το εξειδικευμένο τμήμα των μηχανολόγων για να πάρουν απαντήσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες ερωτήσεις.

Ο εκθεσιακός χώρος σε όλη του την έκταση είναι «αφιερωμένος» στη θέρμανση και στην επεξεργασία νερού, με ένα καινοτομικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες του κλάδου και οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες που θα προσέλθουν για να το επισκεφθούν, μπορούν να συμμετέχουν στο σχεδιασμό του συστήματος θέρμανσης  καθώς μέσω αυτού του τεχνολογικά προηγμένου εργαλείου Get Your Offer, οπτικοποιείται ο σχεδιασμός και γίνεται απόλυτα σαφής η διαδικασία δίνοντας τους τη δυνατότητα να συλλάβουν σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όλες τις λύσεις για την σωστή και με κανόνες τοποθέτηση
των συστημάτων θέρμανσης.

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και διακινεί είναι από τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές όπως: RADIANT & BAXI μονάδες αερίου, RIELLO καυστήρες πετρελαίου, GEL επεξεργασία νερού και φίλτρα αντίστροφης όσμωσης, HITACHI αντλίες θερμότητας, PONAST λέβητες pellet κ.α.

Η τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός, μελέτες, και εφαρμογές, μόνο με πιστοποιημένους επαγγελματίες για συγκεκριμένες απαιτήσεις προδιαγραφές, παροχές εγγυήσεων είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της elitetherm στη Θεσσαλονίκη και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και ανακαλύψτε τις ατέλειωτες δυνατότητες που προσφέρει.