Οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να λάβουν μέρος στα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τους νέους αυτοκαθαριζόμενους διπλής συμπύκνωσης λέβητες αερίου, αντλιών θερμότητας, υβριδικών συστημάτων της εταιρείας RADIANT τα οποία συγκαταλέγονται στα Premium Quality στην παγκόσμια αγορά με σημαντικές καινοτομίες που την διαφοροποιούν και ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές.

Επίσης θα λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση της διαδικασίας χημικού καθαρισμού εγκαταστάσεων με προϊόντα και χημικά καθαριστικά της εταιρείας GEL Hydrotechnology που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας στην επιβαλλόμενη διαδικασία καθαρισμού συστημάτων θέρμανσης και της επεξεργασίας νερού γενικότερα, παρέχοντας αξιόλογες και εξιδεικευμένες λύσεις.

Περιγραφή τεχνικών σεμιναρίων

Η διαδικασία αφορά την επιμόρφωση – κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου (μηχανολόγους μηχανικούς, τεχνικούς εγκαταστάτες, συντηρητές, τεχνικές εταιρείες) που σχετίζονται με τοποθετήσεις συστημάτων θέρμανσης, συσκευών αερίου, επεξεργασίας νερού, καθαρισμούς συστημάτων θέρμανσης / ψύξης / ζνχ / ηλιακών και ηλιοθερμικών συστημάτων, μαγνητικών φίλτρων, επαγγελματικών φίλτρων νερού και συντηρήσεις.

  • Η εκπαίδευση γίνεται από ειδικούς, οι εκπαιδευτές μας είναι διαπιστευμένοι μηχανολόγοι μηχανικοί με χρόνια εμπειρία από τις τεχνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
  • Το εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι σύγχρονο και διαδραστικό με εγκατεστημένες εφαρμογές, προσαρμοσμένο για να παρέχει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία από όλη την Ελλάδα για κάθε απαίτηση έργου.
  • Επιλέξτε από μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης προϊόντων που προσφέρουν πρακτική εκπαίδευση, υπό την καθοδήγηση μας με ειδικούς εκπαιδευτές.
  • Πριν από το μάθημα, φροντίζουμε να γνωρίζετε τι ακριβώς να περιμένετε. Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Θα έχετε τακτικά διαλείμματα για να πραγματοποιήσετε κλήσεις και να ασχοληθείτε με εργασίες που ενδεχομένως αφήσατε “πίσω”.
  • Τμήματα ολιγομελή των 6 – 14 ατόμων. Για να δείξουμε από κοντά νέες δεξιότητες, κρατάμε την “ομάδα” με μικρό αριθμό συμμετεχόντων.
  • Σας βάζουμε σε ρεαλιστικές καταστάσεις με πραγματικά εφαρμοσμένα προϊόντα, δίνοντάς σας πραγματικές προκλήσεις. Κάθε μάθημα αντικατοπτρίζει τη δουλειά που κάνετε και τα πρότυπα με τα οποία εργάζεστε, το εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι εξοπλισμένο για το σκοπό αυτό.

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά όλα μας τα προϊόντα και να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες για την σωστή και με “κανόνες” παροχή υπηρεσιών σας προσφέροντας την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη που επιβάλλεται μετά την πώληση.

Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, η RADIANT είναι ο συνεργάτης σας στα πλέον σύγχρονα και με σημαντικές καινοτομίες συστήματα θέρμανσης, επίσης, η GEL Hydrotechnology, εκ των κορυφαίων εταιρειών στην παγκόσμια αγορά επεξεργασίας νερού κλειστών και ανοικτών κυκλωμάτων συστημάτων θέρμανσης, ψύξης, ζεστού νερού χρήσης με εξειδίκευση στους καθαρισμούς δικτύων – αντλίες καθαρισμού και μαγνητικά φίλτρα ¾” έως DN100 προσφέρουν λύσεις για εφαρμογές σε κάθε απαίτηση έργου.

Εκπαιδευτικό κέντρο

Σεβόμενοι τις ανάγκες των επαγγελματιών για συνεχή επιμόρφωση και οριοθέτηση κανόνων στις εφαρμογές δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για την ενημέρωση των συνεργατών μας.

Τα σεμινάρια και η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιούνται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της EliteTherm στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του χώρου να αναπτύξουν το στοιχείο της διαφοροποίησης και διαφορετικότητας ενισχύοντας τις προσφορές στους πελάτες τους με προϊόντα τεχνολογικής αιχμής.

Όσο περισσότερες γνώσεις έχετε, τόσο περισσότερα μπορείτε να προσφέρετε σε εσάς και στους πελάτες σας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνήσετε με την EliteTherm στα τηλέφωνα +30 2310 639 013 / +30 2310 639 015 ή μέσω email στο info@elitetherm.com.