Εγγυήσεις

Μία ξεκάθαρη εγγύηση με κανόνες είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας για ένα ζεστό σπίτι για τα επόμενα χρόνια και είναι διαθέσιμη με την αγορά ενός λέβητα RADIANT.

Διατηρήστε την εγγύηση σας έγκυρη ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

Καταχώρηση

Καταχωρήστε την εγγύηση του λέβητά σας για να τεθεί σε ισχύ.

Ενημέρωση

Ενημερωθείτε διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της εγγύησή σας.

Κάλυψη

Επιλέξτε την ετήσια τεχνική κάλυψη που επιθυμείτε μέσα από 3 εξαιρετικά προγράμματα τεχνικής φροντίδας.

Καταχωρήστε την εγγύησή σας

Η σωστή λειτουργία μιας εγκατάστασης φυσικού αερίου και η διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του συστήματος προϋποθέτει μια ποιοτική και συστηματική συντήρηση.

Παρακαλούμε καταχωρήστε την εγγύηση σας ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε γρήγορα και εύκολα, αν χρειαστεί.

Ενημερωθείτε για την εγγύησή σας

Τα ολοκληρωμένα προγράμματα εγγύησης, επιβεβαιώνουν πως είμαστε υπερήφανοι ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα διεθνή πρότυπα, μέσα από κανόνες και την θέσπιση ξεκάθαρων δικαιωμάτων με σκοπό την ορθή και αποσαφηνισμένη χρήση του δικαιώματος μιας εγγύησης.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των εγγυήσεων και των προγραμμάτων ετήσιας φροντίδας Radiant Carefree Plans.

Radiant Carefree Plans

Η EliteTherm παρέχει μέσω των εγκεκριμένων τεχνικών Elite Installers της τα προγράμματα τεχνικής φροντίδας Radiant CareFree Plans.

Τρία προγράμματα τεχνικής κάλυψης ξεκινώντας από μόλις 5,80€ το μήνα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα κάλυψης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.