Τεχνικά σεμινάρια Μάϊος 2023

Η EliteTherm παρέχει μια σειρά σεμιναρίων πρακτικής εκπαίδευσης με ρεαλιστικές εφαρμογές στο νέο σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο στις εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη.

Περίπου το 80% του περιεχομένου των μαθημάτων μας είναι πρακτικό, επομένως μπορούμε να αξιοποιήσουμε πολύ εποικοδομητικά το χρόνο και την γνωριμία με τα προϊόντα μας καθοδηγούμενοι από ανθρώπους που γνωρίζουν τεχνικές λεπτομέρειες και πώς παραδίδεται μια “σωστή δουλειά”. Τα μαθήματά μας αντικατοπτρίζουν τις εργασίες που πραγματοποιείται παρέχοντάς σας δεξιότητες για χρήση την επόμενη κιόλας μέρα.

Για να βοηθήσουμε τους εγκεκριμένους εγκαταστάτες της RADIANT και της GEL να ανεβάσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο, προσφέρουμε μαθήματα με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές μας, κάνοντας τον χρόνο σας μαζί μας μια πραγματικά αξιόλογη επένδυση.


Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων Μαΐου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος τεχνικών σεμιναρίων Μαΐου 2023 στο πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο της ElitethermΛεωφόρος Παπανικολάου 22 στη Θεσσαλονίκη.

Όλα τα θέματα σχετικά με τον καθαρισμό και επεξεργασία νερού συστημάτων θέρμανσης της εταιρείας GEL αναλύθηκαν διεξοδικά καθώς επίσης παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα “αυτοκαθαριζόμενων” λεβήτων αερίου συμπύκνωσης της εταιρείας RADIANT.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους συνεργάτες για την συμμετοχή τους!

Εκπαιδευτικό κέντρο

Σεβόμενοι τις ανάγκες των επαγγελματιών για συνεχή επιμόρφωση και οριοθέτηση κανόνων στις εφαρμογές δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για την ενημέρωση των συνεργατών μας.

Τα σεμινάρια και η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιούνται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της EliteTherm στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του χώρου να αναπτύξουν το στοιχείο της διαφοροποίησης και διαφορετικότητας ενισχύοντας τις προσφορές στους πελάτες τους με προϊόντα τεχνολογικής αιχμής.

Μετατίθεται ο δεύτερος κύκλος Ιουνίου

Ο δεύτερος κύκλος τεχνικών σεμιναρίων Ιουνίου, μετά από συστάσεις σας μετατίθενται για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες.

Η Elitetherm θα σας ανακοινώσει εγκαίρως το πρόγραμμα με την διεξαγωγή των νέων σεμιναρίων.


Στόχος σεμιναρίων

Οι μοντέρνες εφαρμογές απαιτούν την γνώση των εξειδικευμένων μηχανολόγων και τεχνικών εγκαταστάσεων μέσα από πρακτικές που υιοθετούνται από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του εργοστασίου και της εταιρείας μας.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών λειτουργιών για οικιακές, επαγγελματικές, βιομηχανικές εφαρμογές θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η μετάδοση γνώσεων και δεξιοτήτων στους εκπαιδευόμενους ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις γνωρίζοντας τη δομή και τον σωστό τρόπο λειτουργίας τους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνήσετε με την EliteTherm στα τηλέφωνα +30 2310 639 013 / +30 2310 639 015 ή μέσω email στο info@elitetherm.com.

Δείτε τις εκπτώσεις σας

Διαθέσιμες εκπτώσεις βάση ποσότητας. Η αύξηση των αγορών σας συνεπάγεται σε αύξηση των εκπτώσεων. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και δείτε τις τελικές τιμές συνεργάτη.